equipació

NOTA INFORMATIVA SOBRE LES Equipacions Per la temporada 23-24

Des del club, s’ha acordat que, per aquesta temporada entrant 2023-24, les noves incorporacions puguin adquirir un lot reduït d’equipació amb el mínim necessari per homogeneïtzar les equipacions en ús durant els partits. Aquest lot reduït consistirà en una samarreta i pantalons de joc, una samarreta reversible, i la samarreta d’entrenament. No hi haurà ni el xandall ni la bossa.

L’objectiu del club és realitzar un canvi global de les equipacions perquè sigui efectiu a partir de la temporada 2024 – 25. Encara està en procés d’estudi si serà un canvi de disseny, de colors o ambdós. En aquesta decisió hi participaran tant els jugadors i les jugadores del Club com l’empresa que assumirà l’encàrrec de proveir les noves equipacions per la temporada 24-25.

Des del club, es vol apostar per DIVARI, una empresa de Sabadell, amb molta experiència en aquest sector i que, durant molts anys va col·laborar amb el club en el disseny i proveïment d’equipacions.

Per tant, famílies i jugadors/es a qui us falti alguna peça de roba de l’equipació o li hagi quedat petita, si us plau, compartiu-ho amb la Secretaria del Club o adreceu-vos a l’enllaç que es va enviar per la roba de segona mà o nova que el Club té en estoc. Si hi ha peces disponibles, es posaran a la vostra disposició i, si cal comprar-les, pròximament us facilitarem un nou enllaç per gestionar-ne la petició.

En el cas de la segona equipació, si està en males condicions (per exemple, per l’estampació en la zona taronja), és recomanable que feu la comanda corresponent per substituir-la perquè, per les seves característiques, és (i serà) d’ús freqüent en els
entrenaments.

Tal com sempre s’ha fet fins ara, tant per les famílies com pels jugadors i les jugadores que integreu el Club com per aquells i aquelles que s’aniran incorporant en els anys entrants, treballarem perquè la despesa per família sigui la menys costosa possible.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *