PRESENTACIÓ DE TEMPORADA 2022-2023

El passat 21 de desembre va tenir lloc al Pavelló Municipal del Nord, la presentació de tots els equips de les dues seccions del C.E. Escola Pia Sabadell. Un esdeveniment que durant la pandèmia vam haver de deixar de celebrar, però que aquesta temporada hem recuperat, ja que ens fa especial il·lusió trobar-nos amb les famílies i tot el club.

Van ser presents a l’acte tots els equips del club encapçalats pels equips sèniors
de les respectives seccions tant masculí com femení. Tots els jugadors i jugadores, des dels més petits fins als més grans van poder presentar-se davant les famílies i afició.

En l’acte hi va estar present la regidora d’esporta de l’Ajuntament de Sabadell, la Laura Reyes, ja que el consistori dona suport a la nostra entitat amb la cessió d’usos d’instal·lacions municipals, i també donant suport econòmic mitjançant subvencions municipals per la promoció de l’esport i del bàsquet.

Durant la presentació, es va fer menció especial a l’elevat nombre de jugadores i, per tant, d’equips femenins que, encapçalats pel Sènior Femení de 3a Catalana la secció de bàsquet té actualment. Tot això no seria possible gràcies a la feina conjunta que està fent el nostre club acompanyat de l’Ajuntament de Sabadell per la promoció del bàsquet femení a la nostra ciutat.

Gràcies a tots per participar-hi!

Logo Club Esportiu Escola Pia Sabadell

Amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

logo-sabadell