ACTIVITATS DE NADAL 2023: CASAL DE NADAL I SESSIONS DE TECNIFICACIÓ

Benvolguts i benvolgudes,

Des del Club Bàsquet Pia Sabadell volem compartir amb tots vosaltres que ja estan a la vostra disposició el Casal de Nadal i el Winter workouts 2023.

Amb el Casal de Nadal volem donar a tots els/les participants una oportunitat única per gaudir de múltiples activitats amb valors fonamentals com l’amistat, el respecte i l’esforç.

Amb les jornades de Tecnificació els jugadors i les jugadores, de premini a cadet, podran millorar les seves tècniques i estratègies de joc. Amb l’ajuda d’entrenadors qualificats, els (i les) participants tindran l’oportunitat de perfeccionar els seus moviments, entendre millor la dinàmica del joc i treballar en l’excel·lència esportiva. Aquestes sessions intensives estan dissenyades per elevar el nivell de joc i proporcionar una base sòlida per a un futur brillant dins del món del bàsquet.


Tant amb el casal de Nadal com amb les Jornades de Tecnificació el Club Bàsquet Pia Sabadell es compromet a proporcionar una experiència única que estimuli el creixement personal, esportiu i social dels (i de les) participants. 

El 21 de desembre (fins al 29 de desembre) arrancarem amb el casal de Nadal i el 2, 3 i 4 gener saltarem al parquet per engegar els Winter Workouts, de les 16h a les 18h de la tarda, al pavelló Escola Pia.

Us esperem amb els braços oberts per gaudir d’uns dies inoblidables junts!!