14a EDICIÓ DEL TORNEIG TOP BÀSQUET ‘CIUTAT DE SABADELL’

El cap de setmana del 8, 9 i 10 de desembre de 2023 es va celebrar 14a edició del torneig Top Bàsquet ‘Ciutat de Sabadell’ que organitza el Club Bàsquet Sabadell amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Sabadell.

En l’edició d’aquest any, ha participat prop de 700 esportistes i 50 equips, des de categoria mini fins a infantil. Els partits de les diferents categories es van repartir entre els pavellons del Nord, del Sud, Cal Balsach i al ‘Pia Garden’.

El diumenge 10 de desembre es van jugar les finals del torneig en les que el FC Barcelona va ser el gran triomfador de la categoria mini, imposant-se a l’SKM lituà (65-45) en la categoria masculina i a la Penya (53-23) en la femenina. En la categoria infantil femenina, la Penya va guanyar la final contra el Bàsquet Girona (39-43) i a la masculina l’Hospitalet va vèncer contra l’EM El Olivar (87-52).

Al lliurament de les medalles i distincions individuals van participar representants de la Federació Catalana de Basquetbol, de l’Ajuntament de Sabadell i del Club Esportiu Escola Pia.

El Club va rebre una subvenció dins del programa de PROMOCIÓ DE L’ESPORT 2023 de l’Ajuntament de Sabadell que dona suport als projectes i activitats d’esport que són resultat d’una programació estable de llarga durada en l’àmbit de l’esport de competició.