PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 2023-2024

El passat 20 de desembre de 2023, el Pavelló Municipal del Nord va ser l’escenari de la presentació de tots els equips pertanyents a les dues seccions del C.E. Escola Pia Sabadell.

A l’acte, van estar presents tots els equips del club, destacant la participació dels equips sèniors de les seccions masculina i femenina. Des dels jugadors i jugadores més joves fins als equips sèniors, tots i totes van tenir l’oportunitat de presentar-se davant les seves famílies i la fervent afició que va assistir a l’esdeveniment. La trobada va destacar per l’atmosfera de camaraderia i entusiasme que s’hi va crear.

En aquest esdeveniment tan especial també hi van assistir representants de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell. El consistori sempre ha donat suport a la nostra entitat tant amb la cessió d’usos d’instal·lacions municipals com donant suport econòmic mitjançant subvencions municipals per la promoció de l’esport i del bàsquet.

La presentació dels diferents equips del Club va tornar a mostrar que la seva aposta per promocionar i desenvolupar el talent femení local continua consolidant-se com a punt fonamental de la identitat pròpia del club.

El Sènior femení i els diferents equips femenins de base demostren el compromís del Club amb la igualtat, l’empoderament i la creació d’una comunitat més forta i inclusiva. Aquesta aposta conjunta amb l’Ajuntament de Sabadell en la promoció de la igualtat de gènere dins l’àmbit esportiu brinda visibilitat a les dones dins del club i ajuda a alimentar l’equilibri esportiu i la identitat pròpia del club.

Des del Club Bàsquet Pia Sabadell volem agrair el suport que l’Ajuntament de Sabadell sempre ha demostrat per la promoció de l’esport a Sabadell i de totes les activitats que des del Club es promocionen.

El Club va rebre una subvenció dins del programa de PROMOCIÓ DE L’ESPORT FEMENÍ FEDERAT 2023 de l’Ajuntament de Sabadell que dona suport als projectes i activitats d’esport femení federat.